Mikaeka

Alla inlägg under maj 2009

Av Mikaela - 24 maj 2009 18:33

Nu så är man i sundsvall igen, efter en helt underbar vecka, Så nu e man hemma igen.

Så i veckan blir de studentbal och mösspåtagning. Så nu är de inte långt kvar de känns, ja längta riktigt mycket. Bilder kommer upp på sönda förmodligen på hur man såg ut på balen :) Balen är ju på lörda. Sen på torsdag senast så bär de hemåt igen, C o U tar ju studenten den 5 Man ska ju dit :)


Vilket extremt bra väder de har varit hela dan ida :) Har verkligen legat o pressat så man ha ju fått lite färg, inte som C men hon blir ju brun på 2 Sekunder, men men ska försöka komma ikapp henne men vet inte hur ännu :S 


Ne men nu ska ja nog gå o äta i denna värme


Puss

=)

Av Mikaela - 23 maj 2009 14:07

I helgen så har ja träffat U o C riktigt trevligt. I trosdas var man på fest med röda korset och några från Bydalen. Var riktigt roligt. men mådde väl kanske inte direkt bra på fredan men de var de värt :) Sen så vart de lugnt i fredags kväll en hemma kväll me mamma o pappa o matilda som hade felica här :)

men ikväll tror ja att C skulle komma hit hon jobbade inte imorron som de lät :)


Ida så har ja varit iväg till dollar, hittade lit rejer till håret till balen :) Fan nu är e nära, gud vad ja längtar :)


Imorron blir de hemfärd åker förmodligen med Danne o Ylwa. så de e bra :)


Ne nu ska ja packa....



puss

seg

Av Mikaela - 19 maj 2009 16:51

idag har de då absolut inte hänt mycket. Vi skulle ju utoch gå imorse, men ja vaknade inte när matilda skulle till skolan, så mamma gick och la sig igen och somnade om, när vi båda var vakna så blåste de så mkt så då var de uge idé.  så slappdag kan ja verkligen kalla de :) :P


Men fick reda på att ja ska på intevju imorron iaf :) så de känns härligt. :)

Så imorron ska ja åka o hälsa på farmor lisa först sen ska ja åka in till stan, men måste försöka få tag på c så ja kanske kan läga grejer i hennes bil. :P

Vart ju loite grann :P men så e de när man inte vet vad man ska ha på sig :P

haha


nu ska ja prata i telefon :P



puss

Av Mikaela - 18 maj 2009 23:01

men ja var ut och cyklade 8 km kanske ida, nått i den stilen, Riktigt skönt var de. kanske hande blivit lite längre om ja inte hade haft ont i huvudet :P



ne nu ska ja sova så man är pigg imorron när mamma o ja ska ut och gå.



puss

Av Mikaela - 18 maj 2009 18:34

Idag så klev jag upp 7 med matilda, letade lite kläder till henne, sen så gjorde ja i ordning mig och så kommer mamma hem så gick vi 6 km. Gud så skönt det var. Så vi har börjat funderat på om man kanske ska görade varje morron, eller om ja ska göra de sen när ja har vaknat varje morron. klockan 7 var nog ingenting för mig riktigt. Börjar bli lite smått trött nu.


Sen resten av dagen har de inte hänt mycket, förutom att ja suttit och läst teori. Men ska förmodligen ut och gå sen ikväll igen med Marcus, annars tänker ja nog ta mammas cykel och cykla en sväng.


Ska iaf läsa teori ikväll när jag går och lägger mig. Sen så ska ja fortsätta att läsa imorron och göra dessa tester, men datan är ju lite smått seg så att det tar LÅNG tid att göra ett test.


På onsdag ska ja in till stan igen :) Ska se om ja kanske ska träffa Elin en sväng, men sen ska ja träffa C och åka till balen och knäppa kort på U. Så de känns roligt, ska förmodligen stanna i stan tills på torsda eftersom att ja ändå ska vara i stan till på torsdag, får vi se om ja stannar tills på freda :)


Nu ska ja se om de blir någon promenad



puss

Av Mikaela - 17 maj 2009 19:14

Denna helg så åkte man med Freddis och Patrik upp till mamma och pappa. Så på Freda kväll kom C hit. vi satt och pratade lite grann, så hon blev kvar här den dagen. Matildas kickbike gick sönder så vi packade in den i bilen så vi kunde byta den på lördagen.

Så när vi vaknade på lördagen så var vi barnvakt lite grann medans mamma sov och pappa jobbade. Sen när mamma vaknade typ 11 så åkte vi in till stan och letade efter C;s kickbike, sen åkte vi och lämnade tillbaka matildas. Så när vi gjort de åkte vi och hämtade U och åkte och spelade Biljard och dansade på en dansmaskin, det var den dagens träning :P Men på kvällen när ja o C inte hade ngt att göra åkte vi till U och gjorde henne sällskap till typ 1.


Men ida har man verkligen varit ute hela dagen. det började med att C sa de till mig precis när ja slagit upp ögonen att de var klarblått ute. så vi gick ut och satte oss i solen. Sen åkte vi och hämtade U och åkte till Erik och hjälpte han att gräva ett stort hål i marken som han skulle ha sin studtsmatta i. Sen skjusade C och U hem mig :)

Så lite färg har ja fått ida iaf :) Wiie


Nu ska ja kanske ut o cykla :)


puss

Av Mikaela - 15 maj 2009 13:43

Det blir tidigare än tänk verkar det som :) Patrik har redan slutat så att de blir ju att man åker när dom kommer tillbaka o hämtat mig :) Så snart är man i Östersund igen.

Cornelia skulle kanske komma när ja kom hem. Får se vad man hittar på sen ikväll då :)  men imorron blir de säkert stan och spela biljard med C och U =)


Nu är de inte långt kvar att vara ledig. En vecka till sen börjar skolan igen. men får se hur mkt skola de blir för då är de bara 3 Veckor kvar till Studenten. Gud vad ja längtar. Känns som att tiden går sakta just nu :P

Fick reda på igår att vi ska ha lärarmiddan den 3:e juni. de är bra för då hinner ja hem till Östersund den 5 Juni. Men har fortfarande ett problem. U o C går på olika skolor men tar Studenten samma dag och samma tid. :S Hmm men ska försöka hinna med båda på ngt sätt :) 



Undrar om min balklänning kommer hem ida eller om den gör de nästa vecka, :P hmm vi får se får bli en överraskning...


ska gå o packa de allra sista :)


Puss


Av Mikaela - 14 maj 2009 15:21

Nu har ja gått min promenad ida. men de blev kanske inte som ja tänkt mig att ja skulle kliva upp och ut och gå efter de. Ne ja gick ett bra tag efte ja ätit frukost, Sen när ja kom in var ja hungrig igen. så då var de bara att ställa sig att laga mat. värmde stuvade makaroner och stekte köttbullar. Så sätter ja mig o äter, efter ja ätit inser ja att ja nästan skulle kunna klara mig på de där tills imorron. Gud så mätt ja blec :S :)


Sen om typ 2 och en halv timme kanske tre timmar så ska ja ock ulrika gå och simma. Får se om veronica ska med också :)


Träffade ju veronica nu när ja var ute o gick, Så vi började att diskutera balen. Gud känns som de närmar sig nu allt.

Sen den 3 Juni har vi lärar middag, tyckte ja var ett bra datum så hinner man upp till östersund när C och U tar studenten den 5=)


Men måste gå o packa nu hörs sen



puss

Ovido - Quiz & Flashcards