Mikaeka

Alla inlägg den 4 maj 2009

Av Mikaela - 4 maj 2009 20:17

Måste ju lägga upp bilder på studentmössan



Av Mikaela - 4 maj 2009 19:48

Ida var ja in till stan och köpte min balbiljett. Så nu har ja den klar , så nu e de bara klänningen kvar som ska in på kem, sen så är allt klart. Ulrika ska sminka, fredrika ska fixa håret klänning klar och skor klar. Känns skönt att allt sånt redan är fixat. Fast det är ju inte så extremt lång tid kvar. det är ju bara 26 dagar kvar. sen så är de inte alls långt kvar till studenten. Nu längtar ja riktigt mycket.


Till studenten är ju det mesta klart också.

*Mössa

*Studentklänning

*klänning till kvällen

*Skor

*väska :P

*Lokal


Men maten är väl inte riktgt bestämt än. det är de pappa som skulle fixa. och då spelar de ingen roll vad de e  för mat så kommer det att vara gott.

Så ja oroar mig inte alls för maten :)


Men nu så är ja ju i Sundsvall igen och då ska ja lägga tiden på körkortet så ja kanske klarar de snart :)


Sista april oc i lördags hade ja som sagt riktigt  roligt.

Sista april var de ju först news ja o cornelia satt på, sen gick vi till brasan men inte en enda som vi kände där nere så då gick vi upp på news igen, så då kom sara till slut satt vi o pratade lite sen gick vi o träffade erik.  Det är verkligen en kille med mycket energi. Tror inte han stod still många sekunder. Men vi följde iaf erik o hans kompisar till brasan igen, och till slut sa våra fötter ifrån vi gick ju i högklackat :P på vägen tillbaka träffade vi therese sen filip och hans kompisar. =) Ja hann ju träffa han en gång till innan ja åkte hem:P


I lördags så förljde ja o malin mamma o pappa till farfar seth och sussanna, men sen ringde ja till cornelia o frågade vad hon skulle hitta på i kväll. Men de var inget speciellt. Vi ville åka till Nälden där de var dans. Men malin ville inte så då åkte vi o bowlade istället med marcus. Sen åkte vi till multichallegen och spelade biljard där. Tyvärr skulle vi åka hem till sundsvall dagen efter så vart ju ganska tidigt hemfärd tror mamma kom in till stan runt tio och hämtade oss..


Ne ja längtar tillbaka till fjället, det är väl där ja hör hemma kanske :P


puss på er

Ovido - Quiz & Flashcards