Mikaeka

Alla inlägg den 17 maj 2009

Av Mikaela - 17 maj 2009 19:14

Denna helg så åkte man med Freddis och Patrik upp till mamma och pappa. Så på Freda kväll kom C hit. vi satt och pratade lite grann, så hon blev kvar här den dagen. Matildas kickbike gick sönder så vi packade in den i bilen så vi kunde byta den på lördagen.

Så när vi vaknade på lördagen så var vi barnvakt lite grann medans mamma sov och pappa jobbade. Sen när mamma vaknade typ 11 så åkte vi in till stan och letade efter C;s kickbike, sen åkte vi och lämnade tillbaka matildas. Så när vi gjort de åkte vi och hämtade U och åkte och spelade Biljard och dansade på en dansmaskin, det var den dagens träning :P Men på kvällen när ja o C inte hade ngt att göra åkte vi till U och gjorde henne sällskap till typ 1.


Men ida har man verkligen varit ute hela dagen. det började med att C sa de till mig precis när ja slagit upp ögonen att de var klarblått ute. så vi gick ut och satte oss i solen. Sen åkte vi och hämtade U och åkte till Erik och hjälpte han att gräva ett stort hål i marken som han skulle ha sin studtsmatta i. Sen skjusade C och U hem mig :)

Så lite färg har ja fått ida iaf :) Wiie


Nu ska ja kanske ut o cykla :)


puss

Ovido - Quiz & Flashcards