Mikaeka

Alla inlägg den 25 maj 2009

Av Mikaela - 25 maj 2009 20:35

Ida var man på skolan igen efter 3 veckors ledighet. Men de började med att vi pratade betyg sen hade vi hål från typ 09,30 till 11,55. Så då gick ja till vickanflickan en sväng och hälsade på i hennes extremt mysiga lägenhet :) Sen hade vi betygssnack igen och sist mentorstid. Så nu e dom lektionerna avklarade, Imorron har ja bara två lektioner och det är Konferens och reception och turism. Får se vad man ska göra där. Men sen ska vi träna på dansen till studentdagen.


Men fick reda på ida iaf att ja kan följa med på lärarlunchen :) men fick inte jobbet ja sökt :( lite synd men men kommer väl fler chanser? iaf vad man får hoppas på :)


Men efter skolan ida träffade ja malin en lite stund sen jannina. Då kommer vi på att vi har en uppgift ogjord som vi måste göra tills IMORRON :O men det är fixat nu, vi åkte hem till jannina och gjorde uppgiften, :) Så nu har man gjort klart den allra sista inlämningsuppgiften för gymnasiet. kanske inte ska säga för alltid, då kommer ja säkert att börja plugga igen bara för att ja säger så. 


Ska föröska få tag på mina betyg från min praktik också imorron, hoppas de går vägen för jag är inte den enda som vill ha dom. jannina skulle försöka få tag på sina med :) 


Ne funderar faktiskt på att gå ut o simma :)



Puss



Ovido - Quiz & Flashcards