Mikaeka

Alla inlägg den 13 maj 2009

Av Mikaela - 13 maj 2009 19:29

Nu så har ja varit på riskutbildningen på körskolan, den som handlade om droger och alkohol. Var 3 timmar lång kanske inte riktgit så att man somnade men drygt vart de efter ett tag. Men vissa saker blev man lite fundersam över som tex att de är minst 12 000 som kör rattfull varje dag.

Sen fick man se två stycken korta filmer så de var ju inte helt fel.

Kommer man hem till farmor igen så är maten klar. :) Gott var det, var pölsa :)


som sagt var så e ja väldigt kräsen, men äter lite så udda rätter ibland :P


Ikväll hade ja tänkt att gå ut o gå, men får bli imorron bitti. ska försöka kliva upp runt tio, sen så ska ja ut o gå/springa sen ska ja hem o äta. Men senare på kvällen så ska ja och Ulrika gå och simma ett tag. Så imorron blir de träning så de stänker om de :) Wiie


Har faktiskt börjat fundera på hur balklänningen kommer att sitta, har ju gått upp lite i vikt sen ja testade den o då satt den perfekt, så hur sitter den nu? :O :S


Ne nu ska ja gå o vara social me farmor o farfar...



Puss

Av Mikaela - 13 maj 2009 10:09

nu så sitter ja o väntar på ylwa, ska åka in till stan med henne, Övningsköra in kanske :) Man kan hoppas. Ska även övningsköra med farfar nån dag :) Känns roligt.

Men ida ska ja ju på den där sista riskutbildningen på körskolan med alkohol, droger och trötthet, som endast är 3 timmar + paus. men men hoppas de är någon som är bra som ska prata så man inte somnar.


Men innan ska ja sätta mig på körskolan o göra lite teori, så blir väl på körskolan ida ungefär 4 timmar ida då, men aja, körkortet är värt de :) 


Undrar vart värmen har tagit vägen? Nu när de e sommar ska de ju vara varmt. det var ju varmt i två veckor ungefär, kanske längre. Men nu så e solen framme men då blåser de så extremt kallt istället. Inget vi tycker om, vill ju kunna ligga ute i solen o bli brun :) Wiie, ne nu hoppas ja att solen kommer tillbaka när som helst. 



ska fixa det allra sista innan ylwa kommer :) 


Puss

Ovido - Quiz & Flashcards