Mikaeka

Alla inlägg under juni 2009

Av Mikaela - 3 juni 2009 09:32

Ja nu ska ja snart in till stan på lärarlunch, men först ska ja sitta på körskolan ett tag. =) så får man öven de gjort.

Men sen ska ja kanske träffa eva efter lärarlunchen. Det var ett tag sedan. 

men ida är det endast 8 dagar kvar, :) 


ne nu ska ja försöka fixa till mig så man ser hyfasd ut iaf.



puss

Av Mikaela - 2 juni 2009 18:47

Idag är det endast 9 dagar kvar, sen är skolan slut. :) Fan vad jag längtar. Tiden går ju fort också så de känns inte alls långt kvar :)

Så imorron ska vi på lärarlunch, känns riktigt roligt :) men innan ska ja o virre in på körskolan o sätta oss där ett tag och sen måsta ja byta klänningen hoppas verkligen den finns kvar i min storlek nu.annas vet ja absolut inte vad ja ska ha på mig på lärarlunchen.


Sen på torsdag går resan hem till Östersund. Blir kvar hos C då tills på lördag. Så på freda kommer ja vara hemma hos henne ensam med hennes familj, hon ska till skolan på morronen :) Sen vid halv tolv kommer vi stå där när hon går ut på trappan :) 


Sen är det inte många dagar kvar till teoriprov. :) Det är ju också denna månad, vilket datum håller ja för mig själv :) Skriver väl här den dagen ja har gjort de o skriver hur de gick. Men de märks på mig att de närmar sig sakta men säkert, ja har suttit och läst teori hela dan. Ska fortsätta imorron o på torsdag, Läser dom dagar ja hinner. :) 


Ne nu ska ja nog gå o äta lite :)



Puss

Av Mikaela - 1 juni 2009 17:28

idag har jag varit på stan med virre :) skulle åka in 10,55 bussen men när ja ringde henne sov hon fortfarande så vi fick åka in 11,55 istället. så vi tog med oss lunch o satte oss i en park och åt. ganska mysigt faktiskt :P Sen gick vi o satte oss på checkers ett tag :) Virre tog sig till B-fasen ida :) ja sitter fortfarande o håller på med repetionsfasen :) Så nu e de inte många dagar kvar till uppskrivningen, gäller att ligga i o plugga nu :) Ska även åka in på onsdag innan lärarlunchen och sitta där några timmar innan :)


Men sen gick vi så virre fick köpa gunnos studentpresent, :) Sen gick vi runt bara o tittade efter lite kläder de sista man behöver till studenten :) 


PÅ torsdag bär de hemmåt igen. c skulle komma o hämta mig på tagstation så blir där först till på lördagen sen åker ja hem till mamma o papp o åker hem antingen på söndag eller måndag :) 


Ne nu ska ja gå o äta sen ska ja läsa lite mera teori :)



Puss hej

Ovido - Quiz & Flashcards