Mikaeka

Alla inlägg den 7 juni 2009

Av Mikaela - 7 juni 2009 18:10

Idag har det endast varit en slapp dag för mig. inte gjort mycket. Men måste packa ihop de ja ska ha med mig hem till sundsvall imorron. åker hem dit imorron bitti igen. Ska hem o plugga lite teori, fixa det allra sista inför studenten., den är ju på torsdag :) den är nära nu :)


Hade faktikst tänkt att ta mammas cykel ida och cykla en bra bit, typ sanne o tillbaka. Men det har verkligen regnat här heladagen, så de har de då verkligen inte blivit någonting av. Synd... men är de bra väder i veckan så ska ja ut o gå varje dag tills studenten :)


Jo, ja håller på att laga mat :) gör ostgratinerad fläskfilé med potatissufflé :) det är ja som gör båda :) så man får hoppas på att de smakar bra :)

Lyckas ja med de kommer de nog bli flera gånger.

Men ja älskar ju iaf potatissufflé men de är pappas de, har ju aldrig testat att gjort de förut faktisk :s så nu e de bara att hoppas på att de blir bra :)


Just de :)  GRATTIS GUMMAN!

C fyller ju 19 ida :) hoppas du får en bra dag :)


hade faktiskt tänk att lägga in lite bilder från C;s student, ´men har inte lagt in bilderna på datan än. Så bilderna kommer komma in senare någongång i veckan kanske :)


ne nu ska ja gå o laga färdigt maten :)





pusss



Ovido - Quiz & Flashcards