Mikaeka

Alla inlägg den 3 juni 2009

Av Mikaela - 3 juni 2009 23:33

Ne nu vart ja less. Men de e väl som vanligt då. kanske ska börja vänja mig med de nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Av Mikaela - 3 juni 2009 22:47

Missade Grey´s anatomy ida :S men pratade i telefon i två timmar i stället. Men men. Men de e riktigt dåligt att man inte kan se repriser på kanal5, man kan gå in på några sidor, den ena sidan måste man ladda ner avsnitten för att kunna se dom, men ne orkar ja inte. då väntar ja hellre tills på söndag.


Nu har ja packat iaf :) så snart ska ja väl bege mig till virre, ska dit o titta på film sen så ska ja sova där kan ja ta en lite senare buss :) Så ska bara vänta på att hon kommer hem från utekvällen med klassen sin. Får se hur länge de blir. blir de för länge så sover ja hemma istället. mer än så är de inte :) 


Så imorron på tåget kommer ja sitta och läsa teori hela vägen hem. sen på freda morron tänkte ja kliva upp o läsa lite innan ja ska göra mig iordning för cornelias student. Gäller att ta alla tillfällen att plugga. Är ju ett några få dagar kvar :) så nu känns de som ja inte gör annat än att läsa teori. Men då får de väl vara så då, de går först nu :)


Vad jag längtar tills studenten. Då får ja träffa lite människor ja inte träffat på ett tag :) Som bror, syster morbror :) 



Ne nu ska ja se så allt e med tills imorron...



Puss

Av Mikaela - 3 juni 2009 09:32

Ja nu ska ja snart in till stan på lärarlunch, men först ska ja sitta på körskolan ett tag. =) så får man öven de gjort.

Men sen ska ja kanske träffa eva efter lärarlunchen. Det var ett tag sedan. 

men ida är det endast 8 dagar kvar, :) 


ne nu ska ja försöka fixa till mig så man ser hyfasd ut iaf.



puss

Ovido - Quiz & Flashcards