Mikaeka

Alla inlägg under juni 2009

Av Mikaela - 13 juni 2009 13:01

Ja ida åkte mamma, pappa, matilda och Cornleia hem :) har haft en riktigt underbar vecka :) MIn studente blev ju riktigt lyckad. sen hade vi köpt tredagarsbiljetter så vi kunde gå på studentfesterna, men i onsdas blev de inge sent eftersom ja hade champangefrukost på morronen, sen på torsdan kom vi hem runt tre och igår så mådde inte curry nå bra så hon fick gå upp hälsovårdcentralen och titta så att hon inte hade lunginflammation, men de hade hon inte men hon var helt slut. Så hon la sig och sov en stund, men sen åkte vi till anton o grattade han sen åkte vi in o tittade på bio, sen vart en sväng på stats, men inge sent för hon orkade inte så mkt, :) Men vi hade riktigt roligt iaf :)


Men vi var nog väldigt duktiga på att smsa igår, med adde och Matte, som vi pratade om yran med också. hahah. Fan vad kul de var. 

Och kommentaren curry kom med när vi hoppat av bussen. 

"Men då har vi ju  något att göra på yran" hahah fan vad ja skrattade, men sen kom hon på sigsjälv att de kanske lät fel, men kul hade vi.

Det måste vi göra om flera gånger :)


Bilder på mig o curry kommer senare. hittar inte sladden till kameran :S




Puss <3

Av Mikaela - 12 juni 2009 16:37

För ja har tagit studenten, För ja har tagit studenten, För ja har tagit stuuuuuuuuuuuudenten, fy fan vad jag är bra... :) ;)


Haha igår tog ja studenten, fan vad kul de var. Sen fick ja stependium :) Lycklig tjej nu :)


Sen efter trappan åkte vi lastbil sen mottagning :) fick en data :) Sen var många släktingar och vänner, men kent, adde och linda kom upp från avesta och åkte bara mellan dan :) Kul att se er :) ännu lyckligare tjej, sen vart de utgång för mig o Cornelia blir ikväll också :)

  Så nu ska ja göra mig klar o gratta anton :) 




Puss

Av Mikaela - 8 juni 2009 23:08
http://st.nu/start/sundsvall/1.1101029

Men visst har det varit en tradition i flera år?

Varför ska dom ta bort de nu för?

Aja vi får se om polisen gör ngt på torsdag då, för då har dom nog hyfsat mycket jobb att göra om dom ska ta allas flaskor :P


Man får väl köpa en alkoholfri eller ngt å hänga runt halsen om de skulle vara så :)


Ne nu ska vi inte vara såna, nu ska vi vara glada man tar ju STUDENTEN på torsda :)



PUSS

Av Mikaela - 8 juni 2009 22:19

Ida så vaknade ja kvart i 6 för ja skulle åka med pappa in till hans jobb klockan 6 på morgonen. vilket inte är min starka sida att kliva upp så tidigt, men ja kom upp, men då glömde min mössa hemma istället :S tur att dom kommer hit på onsdag iaf :) så ja får den då. SKa ringa alla dagar tills dess så dom kommer ihåg den. har även sagt till C att påminna ska ja också påminna henne om att hon ska göra. Men sen när ja kom till Sundsvall igen så satte ja mig på körskolan i 2 timamr ungefär sen gick ja till skolan o tränade på dansen som vi ska ha på torsdag morron :)


Sen har man tagit de lugnt, men sen ringer rebecca o berättar att våran lastbil som vi ska ha på torsdag har blivit stulen :O Våran otur som vanligt. Men han sa att han skulle hyra en så vi hade en iaf, :) tur att de löste sig positivt iaf :) 


Så nu e de snart dax att sova igen :P haha 

Ska fika nu



PUSSS

Av Mikaela - 7 juni 2009 18:10

Idag har det endast varit en slapp dag för mig. inte gjort mycket. Men måste packa ihop de ja ska ha med mig hem till sundsvall imorron. åker hem dit imorron bitti igen. Ska hem o plugga lite teori, fixa det allra sista inför studenten., den är ju på torsdag :) den är nära nu :)


Hade faktikst tänkt att ta mammas cykel ida och cykla en bra bit, typ sanne o tillbaka. Men det har verkligen regnat här heladagen, så de har de då verkligen inte blivit någonting av. Synd... men är de bra väder i veckan så ska ja ut o gå varje dag tills studenten :)


Jo, ja håller på att laga mat :) gör ostgratinerad fläskfilé med potatissufflé :) det är ja som gör båda :) så man får hoppas på att de smakar bra :)

Lyckas ja med de kommer de nog bli flera gånger.

Men ja älskar ju iaf potatissufflé men de är pappas de, har ju aldrig testat att gjort de förut faktisk :s så nu e de bara att hoppas på att de blir bra :)


Just de :)  GRATTIS GUMMAN!

C fyller ju 19 ida :) hoppas du får en bra dag :)


hade faktiskt tänk att lägga in lite bilder från C;s student, ´men har inte lagt in bilderna på datan än. Så bilderna kommer komma in senare någongång i veckan kanske :)


ne nu ska ja gå o laga färdigt maten :)





pusss



Av Mikaela - 6 juni 2009 22:36

Ja nu har dom i östersund tagit studenten :)

Gårdagen började med att ja klav upp och åt frukost, gjorde mig i ordning, sen så åkte ja med C;s föräldrar in och tog emot C när hon hade kommit från trappen, sen åkte vi hem o väntade på C :) Sen kom hennes släktingar och på kvällen gick vi ut. Riktigt roligt hade vi iaf. Ingen tidi kväll blev det iaf, tror vi var hemma 3 i natt :) men då sov man till 11 dessutom ida. Sen har vi bara tagit de lunt och tittat på filmer och tv. Och ja åkte hem till mamma o pappa.


Men man träffade lite folk som man har gått i skolan med  :)  


Men man vart iaf riktigt pepp tills nästa torsda då det är min tur at gå ut på trappen :)


ne nu ska ja vara social me familjen hörs mer senare




puss

Av Mikaela - 3 juni 2009 23:33

Ne nu vart ja less. Men de e väl som vanligt då. kanske ska börja vänja mig med de nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Av Mikaela - 3 juni 2009 22:47

Missade Grey´s anatomy ida :S men pratade i telefon i två timmar i stället. Men men. Men de e riktigt dåligt att man inte kan se repriser på kanal5, man kan gå in på några sidor, den ena sidan måste man ladda ner avsnitten för att kunna se dom, men ne orkar ja inte. då väntar ja hellre tills på söndag.


Nu har ja packat iaf :) så snart ska ja väl bege mig till virre, ska dit o titta på film sen så ska ja sova där kan ja ta en lite senare buss :) Så ska bara vänta på att hon kommer hem från utekvällen med klassen sin. Får se hur länge de blir. blir de för länge så sover ja hemma istället. mer än så är de inte :) 


Så imorron på tåget kommer ja sitta och läsa teori hela vägen hem. sen på freda morron tänkte ja kliva upp o läsa lite innan ja ska göra mig iordning för cornelias student. Gäller att ta alla tillfällen att plugga. Är ju ett några få dagar kvar :) så nu känns de som ja inte gör annat än att läsa teori. Men då får de väl vara så då, de går först nu :)


Vad jag längtar tills studenten. Då får ja träffa lite människor ja inte träffat på ett tag :) Som bror, syster morbror :) 



Ne nu ska ja se så allt e med tills imorron...



Puss

Ovido - Quiz & Flashcards