Mikaeka

Alla inlägg under juni 2009

Av Mikaela - 22 juni 2009 17:03

Ida så åkte ja hem. åkte me pappa till jobbet, sen skjutsade han mig till tåget. Kom till s-vall ungefär 10 och hade körlektion kvart över 11. sen gick ja till arbetsförmedligen med mina betyg. Och sen köpte ja nymalet kaffe till farmor o farfar. hoppas dom gillar de :)


Nu ikväll kanske ja ska till virre o titta på film får se vad de blir för film, de var hon som skulle fixa en film denna gång :) så får se vad de blir för film :)

men hon är just nu på riskettan som man måste gå för att ta körkortet nu. gick den för några månader sen, inte direkt roligt kurs man måste gå på. men man gör väl vad man måste för att få körkortet=)


nu till midda blev de grillat, en stor midda, det var ja, farmor, farfar, freddis, patrik, ulle, glenn o barna.


Ne inge mer att skriva nu kanske skriver mera sen efter filmen




puss



Av Mikaela - 21 juni 2009 14:50

Ida har vi varit in till stan o tittat på matildas fotbollsmatch mot östersund, Tyvärr förlorade dom med 4-2, men dom kämpade på och dom var riktigt duktiga. :)

Åker hem imorron sen ska ja börja packa lite, cornelia kommer kanske ner nästa helg ska ta hem lite saker har inte så mkt där egentligen.



ne nu har ja inte mer att skriva :)




Puss

Av Mikaela - 20 juni 2009 19:43

Igår var vi och fiarde farfar ett halv år senare men aja. Vi var på Ävjan och hade riktigt roligt. Dom badade tunna bastade o badade i ån, men inte jag, är fortfarande lite förkyld :P


Men ida så har vi funderat på vad man kan göra en midsommardagen, men ingenting finns det. Förrän mamma säger det att vi skulle spela kubb med dom :) Visst, vi blev utklassade tyvärr, men roligt hade vi. Sen blev de kallt och då började vi spela kort (Games). Fan de var riktigt länge sedan man spelade ngt sånt. Men vi förlorade med typ 10 poäng :s lite synd men de var ännu roligare, men dom kom som tur var aldrig på vårat tecken :) men vi kom på deras :P


Nu ska vi snart grilla, gott gott, sen så får vi se vad de blir. se om cornelia blir klar ikväll också. :)


men imorron ska ja med all sannolikhet åka o titta på matildas match mot Östersund IF. De kommer dom vinna :) :P


får se om ja ska åka hem imorron eller på månda, åker ja hem på månda hinenr ja ändå till min körlektion så de spelar ju ingen roll egentligen :)


Puss

Av Mikaela - 18 juni 2009 15:56

Ja ida åkte man in till stan för att ha körlektion, gick riktigt bra, har ju inte kört på 5 månader, så det var ju bra :) sen åkte man hem o pckade allt som man ska ha med sig hem, sitter fortfaradnde o funderar om de e ngt ja mer jag ska packa ner. men inget ja kommer på iaf.


Men man känner ju fortfarande av örat så ipren o alvedon gäller fortfarande


i Helgen vet ja ungefär vad ja ska göra nu när jag är hemma o de är att ja ska leta efter de trådlösa internet hemma :) så har man en egen bärbar dator med internet :) Fan vad lycklig jag är över datan :)


Ne nu ska ja se om ja har med mig kameran och sladdarna till datan o telefonen :)


Puss

Av Mikaela - 17 juni 2009 10:54

Ja nu har man fått tid o varit dit, hade öroninflammation enligt sjuksköterskan så hon satte mig hos en läkare som ja skulle vänta på en liten stund, en lite stund blev helt plötsilig lite över en timme. Han hade inte sett att ja skulle till han tydligen, så efter en timme kom ja in till han, o han sa de att ja skulle komma tillbaka senare o  de vart värre så skulle ja få medicin då. finns väl inte mkt mer att göra än att knarka alvedon.


Men de märks att de inte är min dag ida iaf. Eftersom ja skulle haft körlektion men var på vårdcentralen istället så mamma fick ringa  o avbeställa, så säger dom de att dom tycker att ja ska skjuta upp uppkörningen för ja inte klarade teroi provet var två poäng ifrån, men får inte göra ngt nytt prov innan ja har gjort uppkörning. men körningen går bra. men de var tydligen en idé att ja skulle göra den efter deras semester. HA vilket skämt då struntar ja nog fan i körkortet. För då ger ja verkligen upp. NU när ja ändå har allt inplanerat så varför. Inte min dag. önskar att ja bara kunde somna om o vakna o de blir en mkt bättre dag. 


Men ska försöka göra mig glad igen genom att titta på sjunde himmlen.




puss

Av Mikaela - 16 juni 2009 17:50

Ja bättre mår man inte sen sist man skrev, lite sämre gör ja till och med: S Usch o fy. Fick ringa vårdcentralen igår, men dom sa bara att ja ska äta ipren 3 ggr om dan och ta nässpray så skulle de gå över.

Visst ja har inte lika ont i halsen på dagarna men när ja vaknar på morronen då vet ja inte vart ja ska ta vägen :S kan knappt svälja :S  riktigt hemskt.


Var ju in till stan ida, in på körskolan o på arbetsförmedlingen, men när ja kom hem så somnade ja o sov två timmar, så de är väl kanske ett tecken på att man inte mår ALLt för bra. Men ska ata ipren tills på freda o se om de har blivit ngt bättre, annars får ja vä se om man kanske få en tid på Lörda nånstans är ju hemma då..



Ne nu ska ja gå o bara ta de lungt





puss

Av Mikaela - 14 juni 2009 19:29

Ja ida mår man kanske inte riktigt topp. Har ont i halsen, har frysit lite, och sen har ja inte varit mitt pigga ja. inte på nått S:


men imorron blir de stan iaf, så man får sätta sig på körskolan, sen så skolan o lämna in kontouppgifterna till mittstipendium. Sen blir de väl arbetsförmedlingen efter det. Sen får vi se om ja åker hem eller om ja fick sova hos vickan.


Men ja är less less åter less på att man ska bli sjuk direkt efter studenten. Så nu får gärna ngt hända istället för att man ska må hyfsat bara o inte bra,

men får se om de blir yran. mår man så här blir de ingen yra. visst det är länge kvar. men kan ju komma annat emellan som man mår skit över. Får väl se om de blir så eller om allt bara blir bra :P


Ne nu ska ja ha popcorn :)






Puss <3

Ovido - Quiz & Flashcards