Mikaeka

Alla inlägg den 28 januari 2009

Av Mikaela - 28 januari 2009 23:03

NU så har man ätit IGEN. har ätit både frukost, lunch, middag och kvällsfika.

Jag brukar äta antingen frukost o lunch, eller lunch eller bara middag. Inte så här mycket som ja ätit ida :S :) 

Så imorron blir det en simtur för mig. 

Måste försöka börja göra någonting, Istället för att bara sitta  här.då kanja verkligen behöva många simturer i veckan om ja fortsätter med det.

Men ja vet inte kanske ska ut o gå en gång i veckan o träna lite hemma, situps, armhävningar, rygglyft med mera och sen så ska ja försöka simma i en och en halv timme minstvarje vecka.

Blir de bra tro? om man fortsätter att äta så här måste de ju bli de iaf.


Jag sitter o tänker på i fredas. Tänk att bror ringde självmant =)

Det var riktigt roligt. 

Ännu roligare var de han sa.

Bror- ja vet att vi inte har mycket kontakt men du vet att ja hjälper dig med allt, det är bara att höra av sig, ta de lungt i kväll. Kom ihåg att ja älskar dig. =) 

Härligt att höra =)



Av Mikaela - 28 januari 2009 18:24

Idag har man varit på skolan för en lektion :S Men de var historia så de var värt de.Historia är ju bland dom roligaste ämnena =)

Har även varit till min lägenhet och hämtat lite kläder som ja tagit med mig till farmor, man ska ju hem i helgen så man kan ju behöva lite mera kläder här då, sen så har ja sålt lite kläder ida också =)


Men ida har de faktiskt gått bra med maten härligt nog. Men ja känner de att ja gärna skulle vilja gå ut o gå eller ngt sånt så ja får bort de. Så de kanske inte gått så bra ändå? eller?


Men ja vet inte. Ska prata med mamma o pappa om de när ja kommer hem o får se vad dom säger att man ska göra för att man ska komma ifrån det. den bästa att prata med är ju ändå freddis. =)


ne nu ska ja ringa madde =)


Puss tills nästa gång

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards