Mikaeka

Alla inlägg den 16 september 2009

Av Mikaela - 16 september 2009 21:58

Ja bilden som ja skrev att ja skulle ta, de blev aldrig av tyvärr, men tänkte att ja ska ta en imorron efter att ja vaknat och gjort mig i ordning så håret inte står åt alla möjliga håll =P haha


Men nu ikväll blev d tv me hela familjen, iaf ett tag under Super Star då ja o matilda tyckte att en varm macka även skulle vara gott =) MUMS =) sen blev de bachelorette för mig. =P


Nu blir de väl kanske sängen? hm jo de blir d tror ja, lägga mig o läsa =)





Puss

H/K

Av Mikaela - 16 september 2009 14:38

Igår satt ja o tittade på Hell´s kitchen, o ja som bara sitter bakom tv:n o tittar får lite smått respekt för den mannen som står där o skriker. o så e de en kille som tar av sig sin kockjacka, o går fram till ramsy o frågar om dom ska slåss ut på parkeringen =O opps, ingen respekt där inte. o man fick inte se hur d slutade, d får man se nästa vecka, kan de bli tisda igen???


Sen igår så började ju super stars, var bättre än ja trodde så de kommer man kunna följa också. Är inte så för idol längre så då e de bra att de kom ngt nytt program =)


O sen så andra avenyn efter super stars, de missar man inte, inte ja iaf =D det är ett program som ja har längtat efter hela sommaren.


men vad som händer ida de vet ja inte riktigt än, de verkar nästan som att solen håller på att komma fram, så de kanske blir en promenad till matildas träning o sen fortsätta gå en stund till efter den? hmm, tyckte de lät som en väldigt bra idé =) så de kommer de nog att bli =)


Tänkte lägga in en bild sen på hur man ser ut ida, men tänkte göra de efter man duschat så man ser ut som en människa igen =)




puss=)

Ovido - Quiz & Flashcards