Mikaeka

Alla inlägg den 1 september 2009

Av Mikaela - 1 september 2009 20:28

ja skrev nu. men har inte haft så mkt att skriva så ja har inte orkar =P


Men i fredas vart de en utgång, träffade lite folk som man känner o några extremt snälla människor på the rock =) vart en lite senare kväll n va ja hade tänkt mig. eftersom ja jobbade på fredan o var jättetrött så ville ja åka hem tidigt Men var hemma vid kvart i tre =) Linnea var så snäll o kom o hämtade oss.


Sen på lördagen var de ju avslutning på kvar, fröjdholmen och galhammar. så d blev kvarn, också en riktigt lyckad kväll =) efter kvarn så gick vi upp på kiosken o käkade lite så man var nog inte hemma förrän vid tre den kvällen heller.


Så på söndan blev d bara lugnt eftrsom ja var lite seg, kunde inte sova mellan lörda natt o söndan somnade vid halv fyra o vaknade vid halv 8 sen var ja vaken hela dan. eller försökte iaf.


Men igår så vart de inte heller så mkt men när matilda kom hem så hade hon fått läxor så ja satte mig o hjälpte henne med de. Mamma skulle jobba natt så de kändes som de var snällast om ja kunde fixa läxorna så fick hon sova. Samma sak ida så tog ja hand om läxorna eftersom hon jobbar i natt med.


jo sen så har ja ju suttit med teorin o läst dessa dagar okså =)



ne nu ska ja se klart på dokumentärer om åttlingsmamman.

Ovido - Quiz & Flashcards