Mikaeka

Alla inlägg under juli 2009

Av Mikaela - 7 juli 2009 14:33

Ida så träffade ja mimmi på stan har inte träffat henne på 2 eller 3 år, ngt sånt, sen så träffade ja, mamma, pappa o linda adde på stan så åkte vi och käkade sen så åkte vi till mormor o morfar igen, o då kom fanny =)


Men funderar på att hitta på ngt ikväll. men vadm finns inget att göra :S så får se vad som händer













Puss

Av Mikaela - 6 juli 2009 22:39

Igår åkte man ner till Mormor o morfar i Avesta, så vi kom fram vid 9 tiden på kvällen. Ida så har vi hälsat på Linda, anders o fanny. Gud så lång hon har blivit =) sen så träffade vi adde igår =) och nu mot kvällningen kom ola, monika, louise och isabell hit så man fick träffa dom också. Sen så är ju malte här :)


imorron blir de att ja ska träffa mimmi en sväng på förmiddagen sen så ska ja träffa adde när han har lunch. och på onsda ska ja träffa viktoria, vet inte hur länge sedan ja träffade henne, Så de ska bli roligt.

Ja o viktoria lekte mycket när vi var små, men de allra bästa minne ja har från allt är när vi hade varit och knäppt kort på domus och sen så åkte vi hem till henne och marie satt óch sydde gardiner tror ja de var, och helt plötsligt kommer vi in till marie och säger de att "håret bara ramlade av :O"

men då hade vi suttit under ett bord och klippt av oss hårtussar av varandra. :P


ne nu ska ja nog sova :P 


puss

Av Mikaela - 4 juli 2009 19:25

är barnvakt åt just nu två änglar, förstår inte ja o matilda brukar alltid bryta ihop när ja är barnvakt åt henne men nu så är dom lugna, nyss ätit, så nu ska vi ner till dammen med maja så uppdaterar senare ikväll när vi kommer hem




Puss

2/7

Av Mikaela - 2 juli 2009 23:27

ida så kom mamma o väkte mig 9 imorse, skulle upp och hjälpa dom att rum, de gick riktigt bra, och snabbare än ja tänkt mig, men sen så efter vi var klara åkte vi till dammen och badade, ida var ja i vattnet ganska länge, var varmt ida så då kan man bada :P

Men matildas rum vatt mkt bättre med hennes saker i de mindre rummet :) så de e bra hon vart nöjd även :)


Ja vet inte vad de e, men ja känner mig less, har ingen aning om varför de e de som e jobbigast :S










puss

1/7

Av Mikaela - 1 juli 2009 23:14

nu har de varit varmt i en vecka nästan, gud vad skönt, :) sen så kan man hoppas på att värmen håller i sig och att man kan sola lite till o bli lite brunare än vad man redan är. Men ja är ju mkt brunare nu än vad ja brukar vara :) så de e riktigt bra =)

Men ida har de varit varmt så ida åkte ja mamma o matilda till stranden, och så var vi där i 3-4 timmar, riktigt skönt var de. Sen så när vi kom hem skulle ja klippa kräset runt balkongerna men en handjägare, men ja orkade inte riktigt, så pappa fick ta över efter en lite liten stund. Man kanske måste börja träna upp lite muskler så man orkar dra den nästa gång, om de blir några fler gånger, men man ska ju böraj i tid sägs de :P hihi


Vi får se vad som händer imorron, de beror väl mest på vad det är för väder, är de jättevarmt kanske de till och med kan bli stranden imorron, ja ska ju hjälpa mamma och matilda imorron med att byta rum, så om vi ska byta rum så får de inte vara SÅ här varmt då måste d vara lite svalare om man ska orka hela dan. Sen skulle de visst komma hit folk p freda, ingen aning hur många men ´dom skulle planera om ngt för fotbollstjejerna. Matildas fotbollslag. Så då ska vi hinna städa hela lägenheten också :S så imorron blir de stressigt ::P


Har en bild som ja tänkte lägga in som är från de ja har sminkat mig till balen, hittade den nu, tycker om den så då lägger ja ut den :)

Ovido - Quiz & Flashcards