Mikaeka

Alla inlägg under april 2009

:)

Av Mikaela - 12 april 2009 12:03

är man hemma hos mamma o pappa lite över helgen. Men vill tillbaka. haha trivs riktigt bra där uppe. ska nog fråga om jobb nästa säsong.


Den här veckan har varit riktigt rolig. Är glad att ja fick flytta till en barak, för det händer mer saker. man är med på mera saker än vad man är annars.


Åh extremt synd att dom stänger den 19- :( ett halvår kvar eler lite till innan dom öppnar igen.


Ne nu ska ja vara trevlig när ja ändå är hemma. ska även packa om min väska senare ikväll så jag har gjort det tills imorron så att det är gjort...


puss

Av Mikaela - 5 april 2009 14:49

Ida åker man tillbaka till bydalen. Känns roligt =) hihi

men dessa två veckor som e kvar ska ja o i en byggbarak. och enligt vissa ja pratat med finns det inte mkt i dom. Men men de löser sig alltid. Eller de brukar ju göra de oftas iaf. Så hoppas på de nu också =)



Ne nu ska ja gå o laga mat :P


Av Mikaela - 5 april 2009 00:21

ida var ja matilda o pappa till bydalen och åkte salom :) ja ja kom hem därifrån igår. och åker tillbaka imorron. Åker med André. han skulle också dit imorron. får se hur ja kommer bo :) förra veckan bodde ja i en stuga helt ensam, ganska stor stuga 6 stycken sängar :P


Ne nu ska ja sova lite :P



puss

Av Mikaela - 3 april 2009 23:12

KOm hem till hackås ida =) Ganska skönt känns att man har varit ute en vecka. Men ska ut imorron också. Vi ska till Bydalen och åka skidor :P haha är hemma en kväll sen tillbaka. Men jag trivs verkligen där uppe. Alla är extremt trevliga. Alla går dessutom att prata med. men alla vet typ allt om alla där så, ja. Man örde ida på radion, att några började ropa ut att det var två som åkte lift tillsammans, sen började man spekulera om det kanske var någonting på gång.


Men jag har roligt =) och alla har något band till dom andra. utom jag. haha :P


ne nu ska ja nog sova så man orkar åka lite grann imorron =)


Puss

Ovido - Quiz & Flashcards